Om Oss

Historien og hvem er vi?

Starten på vårt eventyr startet en juni kveld i 2013. Vi satt og grillet og Thor Egil og Mona lurte på om vi skulle kjøpe oss en restaurant. Både Mona og Lars ville noe nytt og dette hørtes spennende ut. Lars hadde jo 18 års erfaring fra bransjen som kokk og kjøkkensjef på Majorstua i Oslo. Så ble det til at vi sjekka litt rundt på steder både i Oslo, Akershus og Drøbak. Når vi ringte advokaten med stedet i Drøbak fikk vi vite at der var det en kjøper, men på Bygdøy var det nå et for salg. advokaten lurte om det kunne vøre av interesse og det var det jo.

Dermed satte eventyret i gang rundt oktober 2013, med møter og samtaler. I slutten av november var kontrakt skrevet under. Vi overtok til nyttår 2013/2014 og 5 /1 åpnet vi dørene, både Mona og Sylvia med meget lite erfaring, vi hadde stor kø utenfor og fullt inne. Med andre ord kaos, og ikke nok med det, da bestemte kasseapparatet å boikotte i tillegg ha ha …

Etter hvert så ble vi godt innarbeidet som et team, noen kommer og noen går andre veier men, Thor Egil, Mona, Lars og Sylvia vi består.

Vi har også div. selskaper som runde tall, dåp og konfirmasjon eller dere er en gjeng som har lyst invitere til sommerfest.

Vi har ikke 2 like bord da alt er til salgs per nå er blant annet våre eldste stoler fra 1880.

 

Har du lest nok?

Hvis du allerede er overbevist om at du vil besøke oss hvorfor ikke bare ta turen? Kanskje på neste quiz, kanskje for å besøke et av museene i området eller kanskje bare for å få et godt måltid?

Uansett hva du ønsker står vi klare til å deg i mot med mat, drikke og godt humør. Så håper alle vi i Hjemme Hos Svigers at vi ser deg snart!

Hvem er vi?

Thor Egil

Thor Egil er den som holder på med brukt og antikk delen, så det er nok ikke alltid det ser likt ut som forrige gang dere var her.

Mona

Mona jobbet tidligere i regnskap og renholds bransjen. Så der har vi regnskaps dama vår.

Lars

Lars har jo som nevnt tidligere vært både kokk og kjøkkensjef på Majorstua i 18 år.

Sylvia

Sylvia har også tidligere vært i renhold og budbilbransjen, nå som poteten brukes til alt.